Covid-19 information

Information om retningslinjer og vaccine i forbindelse med Covid-19

Opdatering 5. juli 2021

I eftermiddag blev alle beboere vaccineret, en beboer fik sit første stik. Også denne gang gik det hurtigt, alle beboere har haft det godt siden og er glade for den gode behandling fra regionens side. Vi afsluttede dagen med pizza og højt humør, og beboerne glæder sig over, at de er fuldt vaccinerede.

Opdatering 1. juni 2021

I aftes, 31.5 blev alle beboere pånær 1 vaccineret med første stik, regionen havde Pfizer vaccinen med til os. Alt forløb fredeligt, og beboerne har alle haft det godt efterfølgende.

Planen er, at 2. stik gives mandag d. 5. juli.

Opdatering 11. maj 2021

DSI Kammergave har udarbejdet retningslinjer ud fra Sundhedsstyrelsens anvisninger for bedst muligt at kunne passe på såvel beboere som personale.

Vi foretager afspritning og rengøring efter planlagte intervaller, og besøg udefra planlægges og aftales med leder. Herunder skal hygiejne og afstandskrav overholdes.

Personalet lader sig teste ugentligt, og beboerne testes ligeledes ved sygdom, når der er mistanke om covid-symptomer.

Skulle det ske, at en beboer testes positiv for Covid-19, har vi de fornødne materialer og forholdsregler for at kunne håndtere isolering af vedkommende, samt beskytte de øvrige beboere. Og vi er altid opmærksomme på de psykiske forholdsregler i kraft af en åben dialog med beboerne, samt støtte til dem, hvis de bliver urolige eller kede af det.

Det er ingen hemmelighed at dette år med restriktioner og begrænsning i deres aktiviteter, rejser og besøg har tæret på psyken til tider. Dog er vi glade for, at vores rammer og afsides beliggenhed har gjort det muligt for beboerne at bevare modet og kunne udfolde sig alligevel, da vi har god plads både ude og inde.