Organisationen på Kammergave

Ledelse

Zoreen

Zoreen

Leder, PD i psykologi og MPO

Daglig og behandlingsansvarlig leder er Zoreen Younis, som kom til Kammergave i december 2019 fra en lederstilling på Behandlingshjemmet Stutgården i Hillerød. Zoreen kommer med langvarig erfaring med det miljøterapeutiske arbejde, og er uddannet PD i psykologi og MPO (Master i Organisationspsykologi), Systemisk Familieterapi, Miljøterapi, Psykoseterapi samt socialpædagog. 

Zoreen står for et klart fokus på beboernes trivsel og udvikling, og på at sikre et fagligt højt niveau blandt personalet. Hun har målrettet arbejdet med at danne en personalegruppe, som har et fælles udgangspunkt i menneskesyn, faglig bredde og kvalitet og en ambition om, at skabe et solidt, miljøterapeutisk fundament, beboerne kan læne sig ind i og op ad til enhver tid.

 Bestyrelse

Fonden DSI Kammergave står bag døgntilbuddet, i daglig tale kaldet Den Selvejende Institution Kammergave. Jordbrugsfonden Kammergave ejer Kammergave Landbrug og står for dagtilbuddets beskyttede beskæftigelse §103

Hver enhed har egen bestyrelse og formand, medlemmerne går igen. Fælles for dem alle er et mangeårigt kendskab til og arbejde med Kammergave og dets beboere, og det er altid et glædeligt gensyn, når beboere og bestyrelsesmedlemmer kan hilse på hinanden ved lejlighed.

Lulla Forchhammer

Advokat

Formand for døgntilbuddets bestyrelse, medlem i dagtilbuddets bestyrelse.

Tine Heede

Aut.psykolog, specialist og supervisor i børnepsykologi, MMD

Bestyrelsesmedlem i begge bestyrelser.

Heiner Aldinger

Tidligere ansat med dyb indsigt i fagområdet

Bestyrelsesmedlem i begge bestyrelser.

Kammergave er organiseret som en selvejende fond med en professionel bestyrelse, DSI Kammergave. Udover det er der også en anden fond, Jordbrugsfonden som sorterer under samme bestyrelse. Under Jordbrugsfonden ligger Landbruget, der har sit eget landbrugspersonale der har ansvar for køernes pasning og drift af hele landbrugsdelen.  

Kammergave har ikke driftsoverenskomst med nogen kommune og drives udelukkende på baggrund af opholdsbetaling for hver enkelt indskrevet beboer. Derfor er vi meget opmærksomme på at være tidssvarende og opmærksomme på, at vores rammer og tilbud modsvarer omverdenens behov og efterspørgsel.

medarbejdere

Medarbejderne på Kammergave repræsenterer en solid uddannelsesbaggrund og erfaring, både fagligt med målgruppen og bredt med en vifte af kompetencer som gør, at en lang række tilbud er mulige for beboerne i eget regi.

De forskellige uddannelsesbaggrunde tæller blandt andet psykiatrisk sygeplejerske, socialrådgiver, ergoterapeut,  fysioterapeut, skolelærer, socialpædagog, bachelor i ernæring,  brandmand, landmand/agronom, musiker,  klubpædagog, multimediedesigner, reklametegner, jordbrugsteknolog, friluftsvejleder og håndarbejdslærer.

De fleste medarbejdere har desuden en eller anden form for psykoteraputisk efteruddannelse.

Anders

Anders

Gartner, agronom, landmand, modulansvarlig

Camilla

Camilla

Miljøterapeut, køkkenleder, modulansvarlig

Claus

Claus

Miljøterapeut, vedligeholds- og modulansvarlig

Frank

Frank

Miljøterapeut, seksualvejleder

Gitte

Gitte

Miljøterapeut, modulansvarlig på kunstværkstedet, NADA udøver

Jane

Jane

Miljøterapeut

Jimmy

Jimmy

Miljøterapeut

Karin

Karin

Miljøterapeut, fysioterapeut, kropsterapeut, NADA udøver

Maria

Maria

Miljøterapeut, modulansvarlig, NADA udøver

Trine

Trine

Miljøterapeut

Marlene

Marlene

Miljøterapeut, sygeplejerske

Mette

Mette

Miljøterapeut, Socialrådgiver

Mikael

Mikael

Miljøterapeut

Nis

Nis

Miljøterapeut, modulansvarlig

Ole

Ole

Miljøterapeut, modulansvarlig

Sander

Sander

Miljøterapeut, seksualvejleder

Suzi

Suzi

Miljøterapeut, NADA udøver

Süle (på barsel)

Süle (på barsel)

Miljøterapeut

Rune

Rune

Miljøterapeut og modulansvarlig

Tanja

Tanja

Bogholder

Sabrina

Sabrina

Miljøterapeut