Aktiviteter

Ud over modulerne i dagtilbuddet er der løbende fokus på at kunne tilbyde fritidsaktiviteter på selve Kammergave. Beboerne kan selv bestemme, om de vil gå til fritidsaktiviteter, tage i svømmehal, på besøg, etc.

Især svømmehal og træning er aktiviteter, flere af beboerne er glade for. Over ugen er der planlagte aktiviteter i fritiden, som beboerne har mulighed for at deltage i. Strukturen indeholder handletur til Dianalund mandag og fredag eftermiddag, hvor der er sat en time af. En gang om måned kører vi til Bilka eller Vestsjællands centret, hvor der er andre handlemuligheder

Hver søndag er der en søndags tur, hvor beboerne i fællesskab kan bestemme hvor man tager hen. Det kan være til den smukke Sorø sø, en tur til Slagelse eller ud i flere af de mange skove der er i området. Den første søndag om måned er der månedstur, hvor vi tager ud og kommer på oplevelser i området. Det kan være i Zen-Garden, i akademihaven eller på kræmmermarkeder. Desuden har vi kvartals ture, hvor vi f.eks.. har været i Tivoli, Odense Zoo eller vikingeskibsmuseet i Roskilde. Alle ture bliver vedtaget på vore husmøder og det er muligt her, at få indflydelse på hvor man ønsker at tage hen. Flertallet bestemmer, men der tages altid hensyn til mindretallet.

Den sidste søndag i hver måned er der brunch på Kammergave, en tradition, beboerne er rigtig glade for. 

Vi har et par fine bålsteder, som vi bruger rigtig meget over året, både til hygge og bålmad, og et fint shelter.

Scroll to Top