Vores boliger

Kammergave

DSI Kammergave råder over i alt 18 pladser fordelt på 3 lokationer: Kammergave, Nr. 16 og Rosalba.

Selve hovedhuset på Kammergave, der ligger på Tersløsevej nr. 22, har plads til 11 beboere fordelt på 2 etager. Der er 4 værelser i stueplan og 6 værelser på første sal. Huset rummer endvidere fælles TV/opholdsstue, billiardrum, med klaver, musiklokale, maddepot, storkøkken og spisestue i alrum-stil, samt vaskekælder. Der er 1 badeværelse på første sal og 3 i stueetagen ud over særskilt badeværelse til personalet samt personalerum og fyrrum. 

 I tilstødende bygning er der pt. hønsehus, køle/fryserum, og rum til gartneri, maskiner og værksted. I anden bygning er der grøntsagsrum, håndværksteder, metalværksted og på første sal et stort værksted med udstyr og maskineri til vedligehold og byggeopgaver. Der er også garagebygning, hvor beboernes knallerter og cykler kan stå tørt og sikkert.

Vi ligger på sammen grund som og deler visse bygninger med Kammergave landbrug, hvilket giver en fin dynamik.

Aministrationen ligger i den gamle hovmesterbygning, et smukt istandsat bindingsværkshus, som stammer fra da Kammergave blev flyttet fra sin første til den nuværende placering. Her er der kontor/mødelokaler og behandlerrum, samt arkiv, køkken og badeværelse.

Rosalba

Bo-enheden Rosalba har til huse i en statelig 2-etagers bygning fra 1930 i Dianalund, beliggende Dr. Sells vej nr. 21. Her er der plads til 4 beboere i egne boliger med fælles køkken og dagligstue i stueetagen. De 2 af boligerne har eget bad/toilet, de 2 andre er fælles om bad/toilet. Der er en fin gammel have med frugttræer, drivhus og en garage, som bruges af beboerne til knallert, opbevaring osv. I kælderen er der opbevaring og værksted.

Rosalba er en skærmet enhed med få beboere og et miljø, som understøtter en særlig indsats. Beboerne er tilknyttet dagtilbud på Kammergave i henhold til deres handleplan, og hører også til i døgntilbuddets øvrige aktiviteter.

Nr. 16

Tersløsevej nr. 16 huser 2 boliger tiltænkt solisttilbud. Hver lejlighed rummer badeværelse, køkken, og et værelse i stueplan samt på første sal. Til huset hører en fælles have med udsigt over marker og enge. 

Huset er et tidligere landarbejderhus, der hører til Kammergave, som er blevet istandsat gennemgående i starten af 2020, så at alle faciliteter er nye, og boligerne lyse og indbydende. Der er egen indgang til hver bolig, med et vagtrum i midten af stueplanet med adgang til begge boliger.

Scroll to Top