Samtaleterapi

På Kammergave tilbyder vi individuel samtaleterapi som et supplement til vores miljøterapeutiske behandling for de beboere, som vi i samråd med beboeren vurderer, kan profitere af det. Dette tilbud varetages af en ekstern autoriseret psykolog eller af vores leder, som er uddannet psykoterapeut. 

I individuel samtaleterapi har du mulighed for at arbejde med dine følelsesmæssige udfordringer i en tryg og fortrolig 1-1 relation. Her får du en særlig ramme, hvor du kan øge din selvindsigt og få redskaber til at håndtere vanskelige følelser og situationer. Terapien hjælper dig også med at få en realistisk forståelse og accept af din sygdom samt redskaber til at tackle symptomerne. 

Samtalerne foregår i et afgrænset og fortroligt rum, hvor du og terapeuten kan have en åben og ærlig dialog. Du bestemmer selv, hvilke temaer, emner og oplevelser, du vil bringe op i terapien. Terapien er fleksibel og tilpasses dine individuelle behov og ønsker. 

Individuel samtaleterapi kan indgå som et supplement til vores forskellige behandlinger og er altid baseret på dine personlige behov og mål for samtalerne. 

”Gennem samtaler får jeg nogle redskaber og vejledning til, hvordan jeg kan få hverdagen til at fungere bedre end den gør . Samtalerne betyder alt for min trivsel og velvære”
Scroll to Top