Aktiviteter

Ud over modulerne i dagtilbuddet er der løbende fokus på at kunne tilbyde fritidsaktiviteter på selve Kammergave. Beboerne kan selv bestemme, om de vil gå til fritidsaktiviteter, tage i svømmehal, på besøg, etc. Og de har altid mulighed for en ridetur på en af vores godmodige heste, Aslaug og Anton. 

Især svømmehal og træning er aktiviteter, flere af beboerne er glade for. Vi har også en outdoors aktivitet, hvor beboerne får mulighed for, at udforske måden man kan bruge naturen på. Der kan tages på hike, vandres med kort og kompas, klatres og soves i shelter. Mad over bål, måske prøve at skyde med gevær. Med forskellige øvelser kan der arbejdes med muligheden for, at blive udfordret mentalt og styrket i, at kunne finde ro og nærvær i naturen omkring.

Over ugen er der planlagte aktiviteter i fritiden, som beboerne har mulighed for at deltage i. Pt er der kor om onsdagen, og der planlægges ind imellem en fisketur eller anden udendørs aktivitet på tirsdage når vejr og lejlighed gør det muligt. Strukturen indeholder handletur til Dianalund mandag og fredag eftermiddag, hvor der er sat en time af.  

Den første fredag i måneden er der fredags-cafe om eftermiddagen, som er et fælles arrangement med hygge, samtale, musik og hvad der nu er ønske om den dag. 

Den sidste søndag i hver måned er der stor brunch på Kammergave, en tradition, beboerne er rigtig glade for. 

Vi har et par fine bålsteder, som vi bruger rigtig meget over året, både til hygge og bålmad, og et fint shelter